IPSUM kwalitatieve voorgemonteerde keukens en kasten voor de doe-het-zelver

U bent nu hier: Home - ONS VERHAAL

Ipsum

Ipsum is ontstaan uit onze jarenlange ervaring in productie van keukens, kasten en interieur waarbij we met ons eigen team tevens de plaatsing uitgevoerd hebben.

Zodoende weten we precies waar het om draait bij de plaatsing en hoe we een product kunnen presenteren die aangenaam is voor de handige Harry's onder u.

Onze maatwerk activiteiten hebben we nu overgedragen aan één van onze medewerkers, die zich verder zal toeleggen op dit specifieke onderdeel waarvan we binnenkort een link zullen toevoegen op onze pagina.

Wij blijven wel een aanspreekpunt voor uw specifiek maatwerk en/of totaalconcept waarvan de productie en uitvoering vanaf 2019 zal uitgevoerd worden door onze trouwe en bekwame medewerker die zijn eigen zaak opstart na meer dan 10 jaar ervaring bij ons.

Onze hoofdactiviteit zal zich vanaf 2019 toespitsen op de Do-it-yourself klanten die toch graag goede kwaliteit wensen te kopen, degelijke begeleiding verlangen en geen tijd willen verliezen aan dat eindeloos gedoe om kastjes zelf in elkaar te knutselen.